4 måder at gøre din garage moderne på

Vi danskere har en tendens til at være glade for at udnytte de mange kvadratmeter i garagen, men vi er rigtig dårlige til at gøre noget særligt ud af det store rum, så det faktisk kan anvendes til andet end opbevaring. Der er mange måder at gøre garagen mere hjemlig på, så du både af praktiske og visuelle årsager har lyst til at være mere i den, og vi giver dig her 4 bud på, hvordan du kan gøre din garage mere moderne.

Gør noget ud af dine garagegulve

Den helt store synder, når det kommer til dårlig indretning i garagen, er gulvet. Det er ofte grimt beton, som vi ikke har lyst til at være på eller i nærheden af. Med garagegulve i epoxy kan du lægge en blank og pæn overflade på i de store rum, som vil egne sig særligt godt, hvis du vil fremvise din biler pænt, eller hvis du har et værksted, som gerne må være lidt indbydende.

Elektroniske garageporte

Det er tungt arbejde hver dag at åbne og lukke garageporten manuelt, men der findes faktisk en løsning på det. Løsningen er en elektronisk garageport, som du med en fjernbetjening eller app kan åbne og lukke efter behov. Disse er ofte også mere sikre, hvis du gerne vil beskytte dit hjem mod indbrud og ubudne gæster. Nyd du blot udsigten fra bilen, mens din garageport går op foran dig i indkørslen.

Lyse vinduer til værkstedet

Ofte er garagen sekundært til vores værksted, fordi garagen er meget mørk. Men med et par store lyse vinduer kan du næsten få det til at se helt hjemligt ud. Med et epoxygulv oveni har man faktisk et rigtigt lækkert rum til både opbevaring og ting som værksted og hobbyrum. Udnyt de mange gode kvadratmeter med store vinduespartier.

Mal i lyse farver

Gør noget ved de ækle betonvægge, som ofte indrammer garagen. Betonvæggene har den praktisk funktion, at de bedre afslører fugtskader, som ofte godt kan forekomme i kælder og garage, men de gør ikke noget godt for udseendet. Brug eventuelt tapet og lav det perfekte hobbyrum eller værksted ud af rummet. Sæt eventuelt skillevægge op, hvis du ikke vil sidde oven i bilerne og arbejde.

admin