5 mærke du skal kende, hvis du dyrker motorsport

Motorsport er en af de dyreste sportsgrene inden for sportsverdenen. Derfor er det vigtigt, at du plejer at dit udstyr rigtigt, så du har det i mange år. Det kan nemlig hurtigt koste en formue, hvis du skal ud og investere i ny reservedele. I dette indlæg vil du blive præsenteret for 5 mærker inden for motorsport, som er din genvej til god pleje af dit udstyr.

Redline

Redline er et at de mest kvalitetsbevidste mærker, når det kommer til motorsport. Det er en amerikansk virksomhed, der producerer mærket. Her finder du alt på motorolie, gearolie og kølervæske.

Alfano

Alfano er mere over i den tekniske afdelen. Mærket producerer blandt andet dæktryks- og temperatursmålere. Målerne er specielt populære for deres memory funktion, som er særlig praktisk på farten.

Cooper

Cooper er en af de bedste producenter, når det kommer til dæk. Mærket producerer dæk til mange forskellige slags underlag såsom asfalt, grus mm. Dækkene er særligt populære, fordi de er meget slidstærke, og derfor sjældent punkterer på trods af skarpe sving og hårde opbremsninger.

GAZ

GAZ laver nogle af markedets bedste støddæmpere. De er både justerbare, og så findes de til stort set alle salgs biler. Det er vigtigt, at du ikke går på kompromis med dine støddæmpere, da det både kan gå udover din sikkerhed, og dan chance for at vinde det næste race.

Innovate

Innovate er et af de mærker, som producerer meget forskelligt teknik. Det du typisk finder i mærket er målere til temperatur, udstødning, vaccum, olie og hastighed. Produkterne er af meget høj kvalitet, hvor du også får god teknisk support og brugervenlighed, så alle kan følge med.

admin