En håndtørrer er smart, praktisk og hygiejnisk – det gør den til det sikre valg til offentlige toiletter

Står du for at købe udstyr til jeres toiletter på arbejdspladsen? Eller skal du finde en måde, hvorpå I hygiejnisk og effektivt kan tørre jeres hænder på toilettet i din restaurant, butik eller lignende? Så er det en god ide for dig at overveje en håndtørrer. Det er en maskine, der tørrer hænderne med luft. Det er der rigtig mange fordele ved. Først og fremmest er det en meget effektiv måde. Det gør, at folks hænder hurtigt bliver tørre, når de har brugt den. Det kan være med til at give kortere køer ved toiletterne. 

Derudover er en håndtørrer også langt mere hygiejnisk end mange andre former for tørring af hænder. Det er for eksempel langt bedre, end hvis I bruger det samme håndklæde. Det er også en hygiejnisk løsning, hvis I bruger papirhåndklæder til at tørre hænderne med, men det er ikke en særlig økonomisk eller miljøvenlig løsning. I skal hele tiden købe nye papirhåndklæder for at være sikre på, at I har nok, og vi kommer ikke udenom, at de er lavet af papir, der er lavet af træ – som du ikke bare bør bruge på hvad som helst. 

Der er flere steder på nettet, hvor I nemt kan købe en håndtørrer til jeres restaurant, virksomhed, kursuscenter, eller hvor I nu måtte have brug for den. Et af de steder er på webshoppen cleanmanagement.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for håndtørrere, hvilket er med til at gøre, at I nemt vil kunne finde den, der passer til jeres behov. 

Du kan for eksempel både finde en håndtørrer, som du kan stikke hænderne ned i, og en, som du skal holde hænderne ind under, for at tørre dine hænder. Den første type er god til at opsamle vand, hvis du har ekstra vand på hænderne. Den anden type fylder dog ikke helt så meget og kan derfor være god på et lille badeværelse. 

Emilie Ann Jacobsen