Find den rette sovepose, og sov som en viking!

Det bliver koldere og koldere udenfor. For nogle betyder det også, at det bliver federe og federe at være udenfor og udfordre sig selv på en række af forskellige opgaver. Hvis du også godt kan lide friluftslivet, så kan det være, at du selv skal ud på en vandretur snart? Så er det vigtigt, at du finder den rette sovepose, sådan at du ikke kommer til at fryse.

Hvad skal en sovepose kunne?

Der er flere kvaliteter, som det kan være en fordel at kigge efter, når man skal finde den rette sovepose. Du kan f.eks. lede efter en, der kan holde sig ned til mange minusgrader. Selvom du måske ikke skal bruge det på din næste tur, så er det altid fedt, at man har en sovepose, som man ved, der kan holde til den slags temperaturer. Derudover kan du kigge efter, at det er lavet i et lækkert materiale, så det også føles behageligt at sove i. Størrelse og vægt har selvsagt og betydning.

En sovepose af god kvalitet

Hvis du leder efter kvalitet i en sovepose, så kan Carinthia defence 6 være det perfekte bud. Carinthia defence 6 kan holde temperaturen ned til ikke mindre end 25 minusgrader. Carinthia defence 6 er også vandafvisende, og så er der masser af plads, da den er 200 cm indvendigt. Det er en sovepose, der også er blevet brugt af jægerkorpset og Det danske frømandskab. Dem ved man, der er nogle hårde kanoner, der udsætter sig selv for lidt af hvert. De har brug for det rette udstyr. Ønsker du også det bedste udstyr til din næste vandretur, så er det bestemt vigtigt, at du har den rette sovepose. Sover man ikke godt om natten, så er det også svært at være oplagt til næste dag.

admin