Forberedelse af ny butik: Dette skal du bruge

Har du planer om at starte din egen butik op, men ved du ikke helt, hvad du skal bruge dertil af udstyr? Rigtig mange af os har en plan til et godt produkt, men det holder os tilbage, at vi ikke ved nok om det at drive butik. Vi kommer i denne artikel med bud på udstyr, som du skal bruge, når du vil drive butik.

Dispenserstander

I 2020 og i 2021 vil en dispenserstander være butiksinventar nummer 1 på din liste over ting, der skal købes. Selvom du måske først kan åbne op, når coronaen er væk, så er vi danskere blevet utroligt bevidste om, hvor nemt en smitte kan sprede sig, og det er derfor, at tallene for mange andre normale smitsomme sygdomme er gået tilbage under corona.

Indret klogt med hylderne

Har du lagt mærke til, hvordan eksempelvis IKEA og Normal har indrettet deres butik? Takket være deres labyrintmønster skal man igennem hele butikken og eksponeres for alle varer, før man kan forlade butikken. Det kan ses som et fejt trick, men fakta er bare, at jo mere man bliver eksponeret for, jo mere køber man bare. Vi er jo ude at handle, og derfor er vi mere tilbøjelige til at købe ekstra, når vi er ude.

Tast-selv-kasser

Selvom mange af os godt kan lide den menneskelige kontakt med kassedamen, så er den tid ved at være ovre. Stationer, hvor man selv kan tjekke ud med varer, er det nye, og det er både mere effektivt for dig og for kunden. Hvis du vil være med på moden, skal du have sådan et system.

admin