Frisk frugt til din virksomhed direkte til døren med Frugtkurven.dk

Trænger dine medarbejdere på kontoret til et lille løft i løbet af eftermiddagen – og er det lidt for nemt bare at gå i slikskålen eller sodavands automaten? Så bør du overveje at alliere dig med en leverandør af firmafrugt, så der kan komme kurve med frisk frugt ud på afdelingerne hver dag.

Firmafrugt – når sundhed og helse skal styrkes i virksomheden

Flere og flere virksomheder får øjnene op for vigtigheden af at facilitere en sund livsstil for medarbejderne – både i og uden for arbejdstiden. Derfor er det blevet muligt for virksomheder at indgå aftaler med fitness centre om firma rabatter, samt starte hold i de lokale sports foreninger. Mange virksomheder vælger også sunde kantine ordninger for at sikre, at medarbejderne får noget ordentligt at spise til frokost. Især er der fokus på økologi og masser af grønne og fiberrige varer.

Og så kan man som virksomhed stille gratis frugt til rådighed for medarbejderne i løbet af dagen og derved give dem et sundt og nærende alternativ til slik, kage, sodavand eller kaffe, når eftermiddagstimerne bliver lange. Frisk frugt indeholder, foruden det opkvikkende frugt sukker, en lang række vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, som fremmer immun forsvaret og hjælper fordøjelsen på vej. Frugt er langt sundere end både slik og kage, som indeholder mange tomme kalorier og hurtige kulhydrater, som ikke just bidrager til at fremme den generelle sundhed.

Få en firmafrugt ordning gennem Frugtkurven.dk

Hvis du ønsker at forkæle dine medarbejdere med frisk frugt i løbet af arbejdsdagen, kan du med fordel tjekke Frugtkurven.dk.

Hos Frugtkurven.dk kan du selv vælge, hvor stor din frugt leverance skal være, og frekvensen, med hvilken den skal leveres. Frugtkurven.dk sørger for, at du udelukkende får frisk frugt leveret til døren hver morgen – håndplukket direkte fra Grønttorvet. Læs mere om firmafrugt og frugtkasser på Frugtkurven.dk

Astrid Pedersen