Garn til lækkert strikketøj

Er du blandt de efterhånden mange danske kvinder, som har genopdaget strik som en spændende og kreativ hobby? Så er du sikkert interesseret i at få så meget som muligt ud af din nye fritids beskæftigelse. Det er nemt at lære at strikke – og i modsætning til syning behøver du ikke at anskaffe dyrt udstyr som for eksempel en symaskine. Du skal blot have fat i nogle gode strikkepinde, en let opskrift – og så selvfølgelig lækkert garn, som er nemt at arbejde med, og som passer til det stykke strik, du ønsker at frembringe.

Forskellige typer garn til forskellige typer strik

Der er forskel på, hvilke typer af garn, der egner sig bedst til forskellige formål. Hvilken type garn, du skal vælge, kommer meget an på den opskrift, du arbejder efter, en fin og elegant cardigan vil sandsynligvis ikke være så fin og elegant, hvis den strikkes på de tykkeste pinde og i den groveste uld. Og dine rag sokker vil nok miste noget af deres rustikke udtryk, hvis du strikker dem ud af silke eller mohair garn.

Selvfølgelig skal der være plads til en vis grad af kreativ udfoldelse og fortolkning, men til at begynde med bør du holde dig til de garn typer, opskriften foreskriver, indtil du kender de forskellige typer garn godt nok til at lave dine egne justeringer og variationer.

Find lækkert garn online hos Sommerfuglen

Den velassorterede og velrenommerede garn butik Sommerfuglen har til huse i det indre København, men du behøver ikke at være bosat i hovedstaden for at få glæde af det store udvalg af garn, som findes i den hyggelige butik. På sommerfuglen.dk finder du garn af typerne uld, alpaca, bambus, bomuld, effektgarner, hør, kashmir, mohair og silke. Alle garntyper er fra anerkendte producenter som borger for den høje kvalitet. Se hele udvalget af garn til strik på sommerfuglen.dk

Astrid Pedersen