Giv din hund rigtig hundemad – for et langt og sundt hundeliv

En hund er ikke blot en hund – og da slet ikke, når det handler om hundemad. Hunde har enormt varierende næringsbehov. Det siger sig selv, at en Grand Danois spiser mere end en Chihuahua, og at du derfor må påregne væsentligt større indkøb af hundemad til din store danske hund – men din lille mexikaner kan hurtigt blive lige så dyr i foder, hvis den kræver ekstra kosttilskud eller særlig hundemad, fordi den har nogle racetypiske træk, som fordrer et specielt ernæringsbehov. For eksempel er mange racehunde særligt udsat for tandsygdomme, dårligdomme forbundet med åndedræts systemet, eller sygdomme i ledene, for eksempel gigt eller hoftedysplasi. Denne type hunde skal, foruden rigtig hundemad, have ekstra mineraler og vitaminer, og – i visse tilfælde – olier eller levertran tilført kosten.

Rigtig hundemad til rigtige hunde

Hvad alle hunde dog har tilfælles, er deres behov for en grundkost bestående af rigtig hundemad, som har gennemgået så lidt kunstig forarbejdning som muligt. Sagt med andre ord: Jo mere rå og frisk, des bedre. En hunds fordøjelsessystem er ikke indrettet til at processere fødevarer, som er meget stivelsesholdige eller baseret på korn. Desværre er der mange producenter af billig hundemad, som bruger korn eller ris som billigt tilsætningsstof i foderet. Dette bør du så vidt muligt omfang undgå, og holde dig til at fodre din hund med rigtig hundemad – Grand Danois såvel som Chihuahua.

Find rigtig hundemad hos dollardog.dk, og spar penge

Hvis du er på udkig efter god og nærende hundemad til din bedste ven, kan du trygt kigge hos dollardog.dk her finder du rigtig hundemad, baseret på de friskeste råvarer og med et solidt indhold af vitaminer og mineraler. Flere af de forskellige typer rigtig hundemad er økologisk, eller baseret på BARF princippet. Bestil rigtig hundemad hos dollardog.dk, og få det tilsendt din adresse inden for få hverdage.

Astrid Pedersen