Glitrende smykker med Swarovski krystaller

Er du vild med håndarbejde, at være kreativ og ikke mindst ting der glitrer og skinner? Så skal du give dig i kast med hjemmelavede smykker med Swarovski krystaller, som er håndlavede perler fra Østrig, der består af kvarts, sand og mineraler. Med Swarovski krystaller kan du lave smukke og personlige smykker, som passer lige til din smag. Du kan f.eks. lave et smukt armbånd eller et par funky øreringe. Når du laver smykker, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Swarovski krystaller i alle farver og former

Hos Amaida.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige Swarovski krystaller. Blandt udvalget af Swarovski krystaller finder du flere forskellige typer, såsom bicones, rivoli og facetslebne. Swarovski krystallerne kommer både som perler og som et vedhæng med krog i enten sølv eller guld. Ved perlerne kan du vælge mellem grønne og rosa pasteller, lilla og blålige nuancer og mange flere. Du kan også købe pakker af Swarovski krystaller med blandede farver. De mindste perler er 2mm og de største er 10mm og de købes alle løse. Priserne skifter alt efter hvor mange og hvilke perler der er tale om. Nogle perler købes i pakker af minimum to, hvor andre købes med minimum ti eller 35 stk.

Køb alt materiale hos samme forhandler

Hos Amaida.dk kan du, udover Swarovski krystaller, også finde alt andet du skal bruge, for at kunne lave dine egne smykker. Du kan nemlig købe alt lige fra metal tråd i forskellige tykkelser og længder til nylon elastikker og smykkewire. Ved du ikke helt, hvad du vil lave, kan du også finde et smykkekit til saml selv smykker.

admin