Guide til dig, der vil starte op som vinduespudser

Har du valgt at starte din egen lille vinduespudsershop op? Men har du ikke helt styr på, hvilket udstyr du skal bruge, og hvad du ellers skal være opmærksom på? Bare rolig – vi klæder dig her på til at kunne vaske vinduer, som de aldrig er blevet vasket før. Du får 3 gode råd, som du kan bruge til din opstart.

Hav rigeligt med udstyr

Du skal kunne imødekomme enhver opgave fra potentielle kunder, og det kræver, at du har forskelligt udstyr, som du kan bruge til de krævende situationer. Du er hyret ind, fordi du er specialist på dit område, og det skal du kunne leve op til. Sørg derfor for at have forskellige vinduespudsersæt, som kan hives frem, når tiden er til det.

Brug ordentlige rengøringsmidler

Der er rengøringsmidler – og så er der miljøvenlige rengøringsmidler. Hvilken type tror du, at dine kunder helst vil have, at du bruger? Du gættede det nok selv, men svaret er de miljøvenlige af slagsen, som enhver ordentlig vinduespudser burde benytte. Du kan ligeledes bruge det i din markedsføring, fordi grønne løsninger er noget, som vi danskere efterhånden er begyndt at sætte mere og mere pris på i vores hverdag.

Husk teleskopstænger

Folk hyrer dig ofte, fordi de har nogle vinduer, som de ikke selv kan nå. Derfor skal du bruge teleskopstænger, så du kan nå op i højden, hvor de relevante vinduer befinder sig. Sørg for at have en rigtig god længde. Du ved ikke, om du lander en stor erhvervsopgave, hvor vinduerne går op til 10. sal. Det skal du være klar på.

admin