Hold støjen ude fra haven med støjhegn

Du kender det sikkert – lyden af stilhed. Altså den der fornemmelse, hvor du bare kan være helt i dine egne tanker, uden at tænke videre på omverdenen. 

Og hvor ønsker du først at fremmest at have ro og fred, og kunne gå og hygge dig?

Mange mennesker vil starte med at sige, at de nyder at kunne gå rundt i deres dejlige rolige have, især om sommeren, hvor man gerne vil være udenfor.

Men ikke alle er så heldige, at de ingen trafik har i baghaven. Faktisk gælder det for rigtigt mange mennesker, at de dagligt må leve med trafikstøj, imens de ligger på liggestolen og slikker sol.

Heldigvis er der kommet en effektiv løsning på det problem, for du kan nemlig få nogle særdeles effektive støjhegn, som rent faktisk kan fjerne op til halvdelen af trafikstøjen, så du kan få din dejlige rolige have igen.

Det samme gælder de husejere, som har et hus der ligger tæt på en støjende jernbane, og som hver dag kan følge med i om DSB holder deres tidsplan. Med de effektive støjhegn, vil en stor del af togstøjen være en saga blot, og du behøver ikke bekymre dig over, om der nu kommer et godstog forbi, lige mens du sidder og har en hyggelig stund med svigerforældrene.

Selvølgelig mindsker støghegnet også almindelig larm fra fodgængere, og samtidigt har det den fordel, at det hindrer forbipasserende i at kigge ind i din have.

Støghegnene er lavet så smart, at de absorberer støjen og dæmper den, i stedet for blot at reflektere den hen til din nabo. Det bliver dine naboer glade for, og måske får de endda selv lyst til at sætte støghegn op.

Nu tænker du måske at det lyder da faktisk ret godt, men hvad er de støjhegn egentlig lavet af, og hvordan ser de ud? Og her bliver du glad, når du hører at hegnene er i flotte naturfarver og i skandinaviske designs, som du kan være stolt over at have rundt om din grund.

Der er også kommet en anden slags hegn, eller afskærmning er det faktisk, som har en noget anden funktion, men som du også vil blive rigtigt glad for, hvis du bare går lidt op i at der er pænt omkring din bolig.

Den afskærmning der er tale om er nemlig beregnet til at afskærme skraldespande, så de ikke står og skæmmer din pæne indkørsel, og det kan jo være ganske rart i disse tider, hvor man mange steder skal lave affaldssortering, og derfor har flere skraldespande stående. Afskærmningen er i pæne designs og lavet i stærke holdbare materialer.

Glæd dig til dit nye hegn, og den pæne skraldespand.

 

Troels Nielsen