Lækker og funktionel belysning med indbygningsspot

Når du skal vælge belysning i forbindelse med indretning af dit hjem, skal du være opmærksom på, om du vælger den rette form for belysning. Det er vigtigt, at du tager rummets anvendelse i betragtning – er der tale om et rum, som først og fremmest er beregnet til hygge og afslappet samvær, skal belysningen understrege denne form for atmosfære. Er du dermed i færd med at indrette et nyt køkken – hvor du typisk skal bruge et skarpt og behageligt arbejdslys, når du kokkererer – bør du gå efter den type lamper, som bedst tjener et sådant formål. Og blandt dem finder du de såkaldte indbygningsspots.

Indbygningsspots – den diskrete og elegante løsning

Ønsker du at oplyse dit køkken eller dit badeværelse på en måde, som giver et arbejdsvenligt og jævnt lysskær, er det oplagt at vælge spots til indbygning. De små spots, som kan bygges ind i enten vægge eller loft, har den store fordel, at de ikke fylder i landskabet på samme måde som lys armaturer, pendler, væglamper eller lignende. Indbygningsspots kaldes også for downlight, da de mestendels bygges ind i loftet, og derfor giver et direkte lys, som er særdeles velegnet til arbejdslys. Derfor er indbygningsspots især populære som belysning over køkkenbordet eller i badeværelset. Du vil med langt de fleste typer af indbygningsspots have mulighed for at montere lysdæmpning, så du kan skabe stemning og atmosfære, samtidig med at lyset stadig er ensartet.

Indbygningsspots til udendørs brug – praktisk og funktionelt

Også til indretning af dine udendørs arealer kan indbygningsspots vise sig utroligt velegnede. Når du anvender indbygningsspots udendørs – for eksempel i carporte, på terrasser, eller i udendørs udhæng – er det vigtigt, at du er opmærksom på klimaet. Bor du i områder tæt ved kysten, skal du være opmærksom på, at den salte havgus kan nedbryde maling og visse typer materialer. Derfor skal du sikre dig, at dine indbygningsspots er godkendte til montering i et sådant miljø, før du går i gang.

Find indbygningsspots til din bolig online hos lite-house.dk

Uanset om du leder efter indbygningsspots til indendørs eller udendørs montering, kan du hos lite-house.dk finde et bredt og velassorteret udvalg. Du finder indbygningsspots med såvel LED som halogen pærer, og du kan vælge imellem flere forskellige farver. Alle indendørs og udendørs indbygningsspots i den online shop er produceret af ISO 9000 certificerede fabrikker – dette betyder, at du er sikker på at få godkendte produkter, når du køber indbygningsspot hos lite-house.dk

Astrid Pedersen