Modetøj til kvalitets bevidste fashionistas fra Neo Noir

Hos det danske brand Neo Noir kan du altid finde styles, som lægger sig op af de nyeste trends. Neo Noir henvender sig til den mode og stil bevidste kvinde, som ved hvad hun ved have, og især går efter tidløs og klassisk elegance med et twist af nytænkning – til den rette pris. Neo Noir har fokus på den bedste kvalitet og den høje standard i samtlige deres designs, og skaber high fashion ud fra et princip om bæredygtighed, eksklusivitet, og perfekt timing.

Find Neo Noir og andre kendte brands på kysthuset.com

Kysthuset har igennem mange år leveret kvalitets modetøj til kvalitets og mode bevidste kvinder i Odder og nærmeste omegn. Men du behøver ikke at være bosat på den jyske østkyst for at få glæde af såvel det velassorterede udvalg af modetøj som den fantastiske kundeservice, som også inkluderer rådgivning og vejledning omkring din handel. Du skal blot gå ind på den online shop på kysthuset.com – her finder du masser af lækkert modetøj fra kvalitets brands fra ind og udland så som 2nd One, Co’couture, Comfy Cph, Continue Cph, Dea Kudibal, Gustav, InWear, Lee Jeans, Levete Room, Lollys Laundry, MDK, Mos Mosh, Munthe, NORR, Part Two, Place du Jour, Rosemunde, Second Female, Sibin/Linnebjerg, Sissel Edelbo, Stella Nova, Stine Goya og Superdry.

Slut med at fare vild i de store internationale webshops, hvor det er så godt som umuligt at skelne skidt fra kanel, og hvor kundeservice er ikke eksisterende. På kysthuset.com finder du udelukkende modetøj af bedste kvalitet fra Neo Noir og andre brands, håndplukket af de dygtige folk fra Kysthuset ud fra kriterier om høje standarder og stilmæssigt raffinement.

Som medlem af kundeklubben hos Kysthuset.com får du 10% rabat på alle dine køb – dette gælder såvel kunder i den fysiske butik som kunder i den online shop. 

Astrid Pedersen