Natur i hjemmet

Planter giver et helt særligt liv og en naturlighed i hjemmet. Gennem de senere år er planter blevet utroligt populære som pyntegenstande inden døre og udover, at planter som nævnt bringer liv og fungerer som smuk udsmykning, så udrenser de også luften i hjemmet. Ved at bringe naturen inden for, bringer man også sig selv tættere på naturen, og for mange vil dette føre til større velvære, nydelse og lykke. Man skaber en særlig ro. 

Det kan dog være en udfordring at have planter i hjemmet, hvis man ikke har grønne fingre. Det kan være svært at vurdere, hvor ofte en plante skal vandes, hvor meget vand den skal have ad gangen, samt hvor meget sollys den må udsættes for. Disse faktorer afhænger naturligvis af plantearten, og derfor kan det være svært at skulle vurdere hver individuel plantes pasningsbehov. Hvis man vil undgå disse spekulationer, kan man med fordel anskaffe sig en kunstig plante. Kunstige planter kræver absolut ingen form for pasning og vedligeholdelse, udover at den kan have behov for at blive støvet af en sjælden gang i mellem. En kunstig plante vokser heller ikke som en naturlig plante, så man slipper dermed også for at ende med en alt for høj eller stor plante. En kunstig plante vil altid se lige så godt og veltilpasset ud, som den gjorde fra ny.

Hvis man ønsker at skaffe sig en kunstig plante, er det dog en god idé at skaffe sig en kunstig plante af ordentlig kvalitet. Det skal helst ikke kunne ses at planten er kunstig. En kunstig plante, som egner sig fremragende til at være kunstig er en kunstig efeu. En efeu er kendt for sine ikoniske blade som ofte hænger ned langs krukken eller vokser langs væggen. En efeu kan vokse utrolig meget, så det kan være en stor fordel at skaffe sig en kunstig efeu, så man slipper for at bekymre sig om at klippe og passe den. En kunstig efeu egner sig fremragende som både inde- og udeplante og skaber liv og natur i hjemmet.

Simone Hansen