Ny og opdateret software på få minutter hos softwarenow.dk

Dengang computeren var ny i hjemmene skulle man ofte bakse med disketter eller CD’er i timevis, når man skulle have opdateret softwaren. Det var langsomt og møjsommeligt arbejde, og resultatet kunne ikke altid måle sig med indsatsen. Nu om dage kan langt det meste software downloades og installeres på få minutter. Du kan finde gode priser på https://softwarenow.dk/!

Softwaren er alle programmerne og styresystemet, som er installeret på din computer. Med jævne mellemrum bliver der udgivet nye styresystemer med forbedringer af blandt andet sikkerhed og ydeevne. Det seneste system fra Microsoft hedder Windows 10, og er det ypperste på markedet lige nu.

På Softwarenow.dk kan du downloade flere versioner af Windows 10, blandt andet Home, Pro, Pro Retail og Enterprise. Langt de fleste hjemmebrugere har blot brug for Windows 10, men til professionelle kan det være nødvendigt at købe en af de andre versioner, som har flere funktioner.

De professionelle versioner byder blandt andet på kryptering og fjernstyret log-in. Du kan orientere dig i de forskellige versioners funktioner på hjemmesiden.

Få de bedste og nyeste programmer til din computer

Office-pakken er en populær og bredt anvendt gruppe af programmer, som de fleste kender. Det er blandt andet programmer som Word, Excel, PowerPoint, Publisher og meget mere. Pakkerne varierer i sammensætning og udformning. Du kan vælge mellem et livsvarigt abonnement til én maskine, eller købe en étårig licens til 5 maskiner, som til gengæld skal fornys hvert år.

Fælles for alle produkterne er at nøglerne til download afsendes over mail, og at du modtager dem indenfor bare to minutter – døgnet rundt! Du har desuden 30 dages returret hvis du ikke ønsker at aktivere produktet alligevel.

Softwarenow.dk er en dansk virksomhed med kunder i hele Skandinavien. Derfor har de også en beredvillig og hjælpsom kundeservice, der altid står klar til at svare på spørgsmål.

admin