Opnå ultimativ afslappelse med en body pude

Er du gravid og har du brug for ekstra støtte? Er du meget fysisk aktiv eller har du generelt bare brug for ekstra støtte og komfort, når du ligger ned og slapper af? Så er en body pude svaret til dig. Hos YourCare forhandler vi de bedste body puder. Tag et kig i vores gode udvalg allerede i dag.

Den største komfort

En body pude smyger til kroppen og kan aflaste dine lemmer efter en lang dag med fysisk aktivitet eller at have båret rundt på en lille ny, der er på vej. Lige meget hvordan du vælger at lægge dig ned og slappe af med din body pude, kan den yde støtte til dig, så du kan slappe ekstra meget af og få en god lur eller nattesøvn. Din krop vil helt klart takke dig for den ekstra lækre støtte.

God mod huden

YourCares body pude har et betræk, som er af 100% bomuld, som er blødt og venligt mod huden. Den indeholder åndbare fiberkugler, så den hud let kan være i nærkontakt med puden. Omkredsen er de perfekte 62 cm og længden er 117 cm. Den er 95 cm i bredde og passer derfor til langt størstedelen af mennesker.

Find din body pude i dag

Tag et kig på YourCares body puder allerede i dag og invester i den ekstra dejlige støtte til din krop. Vores produkter er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter samt kiropraktorer og du kan derfor være sikker på, at det du bestiller hjem er af høj kvalitet. Køb din body pude allerede i dag og få den bedste søvn, du længe har haft.

admin