Sådan bygger du badeværelset i 2021

Vi bruger ufatteligt mange timer på badeværelset, og derfor er det en skam, hvis du ikke går all-in, når du laver badeværelset. Lige præcis i år kan vi måske med rette poste lidt flere penge i det, fordi vi ikke kan komme ud at rejse for alvor, og derfor kommer vi i denne artikel med et par forskellige bud på, hvad du kan gøre ved dit badeværelse for at gøre det til et dejligt rum at være i.

Husk håndvaskene

Når du bygger badeværelse, så har du som regel fokus på fliser og fuger. Men håndvasken er for mange et bærende element, og den skal ikke alene være stor nok, men den skal også have plads til alt det tilbehør, som hele familien har. Et godt råd er at installere to håndvaske, når du bygger håndvask på badeværelse.

Installer gulvvarme

Har du nogensinde prøvet at stige ud af det varme bad en vintermorgen og træde på de kolde fliser? Så har du helt sikkert aldrig lyst til at gøre det igen, fordi det er ikke specielt behageligt. Du bør derfor sørge for at få indlagt gulvvarme, når du bygger dit badeværelse – også selvom de andre rum ikke har det. Det er ikke så nødvendigt her, hvis du alligevel går rundt med sokker.

Bademåtter

Findes der noget bedre end at stå og nulre fusser i et dejligt lunt tæppe? Det tror vi ikke, og derfor bør du også have bademåtter oven i din gulvvarme. Det er ikke specielt dyrt, men det gør en stor forskel for dig, når du har været i bad eller skal på toilettet om morgenen.

admin