Sådan får du styr på garagen – 3 tips

Der er rigtig mange muligheder for, hvordan du kan bruge din garage. Der er massere af plads, hvilket tillader både opbevaring, hobbyer, plads til bilen og meget mere. Til gengæld bliver det også hurtigt til stedet hvor man ligger det, man ikke lige ved, hvor man ellers skal gøre af. Her får du tre tips til at få mest ud af din garage.

Anvendelse

Som sagt kan garagen bruges til rigtig mange ting. Dermed dog ikke sagt at den skal det. Du får allermest glæde ud af din garage, hvis du finder ud af, hvad den skal bruges til. Du kan lave den til et lille spillerum med dart og bordtennis. Du kan også bruge den som hobbyrum, hvor der er plads til alt fra hjemmebryg til sløjdprojekter. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Organiser din garage

Uanset hvor meget plads du har, så kan det synes af meget lidt, hvis alting bare flyder. Det kræver faktisk ikke ret meget, at holde orden i garagen. Du kommer rigtig langt med dækreoler, et lille reolsystem og et par skabe. Hvis du har mange småting, så kan det også være en ide, at have et rullebord med en skuffe, så du kan tage den med dig rundt.

Ryd ud

Den værste form for rod kommer fra de ting, som man ikke bruger. Husk derfor at sorter i dine ting i ny og næ. Hvis du står og skal ud i det store oprydningsprojekt, så kan det endda være behjælpeligt at opdele dine ting i tre bunker. Dem du vil gemme, dem der skal smides ud, og dem der skal sælges. Gem aldrig det, som du ikke har brugt inden for et år.

admin