Sæt prikken over i’et med en retro vægt

Mangler du lige at lægge den sidste hånd på værket i køkkenet og hælder din stil mere over mod retro-stilen, så kan en flot retro vægt være lige præcis det, der er med til at fuldende dit udtryk i dit køkken. Hos Fru Nips kan du finde lige præcis sådanne retro vægte.

Holdbar og stilren

I Fru Nips’ sortiment finder du den smukke retro vægt fra Plint. Plint er et anerkendt og populært mærke, da de laver holdbare og stilrene produkter, som du kan få glæde af i lang tid fremover. Den retro vægt, du finder Hos Fru Nips sælges i den smukkeste dueblå farve, som har et elegant og let udtryk. Den vil passe godt ind i ethvert køkken, da dens neutrale og nedtonede farve gør at den kan passe ind i det mere moderne, men også det romantiske og det retro-inspirerede køkken.

Slip for batterier

Der er intet mere irriterende end at stå og skulle bruge sin vægt, og den er løbet tør for batterier. Man står midt i bagningen med mel mellem hænderne, og det sidste man har lyst til, er at skulle ud efter nye batterier. Med retro vægten fra Plint slipper du helt for batterier, så du altid er klar til at måle af og veje. Vægten kan klare op til 3 kilo og tåler derudover at komme en tur i opvaskemaskinen. Hvis du ikke er stringent med om din vægt kan vise ned til det mindste gram, men ca. hvert 5. eller 10. gram, og ønsker du en nem og vedligeholdelsesfri vægt, så invester i Plints retro vægt allerede i dag.

admin