Selvforsynende på gården? Tre tips til dig

Ejer du en stor gård, og leder du efter tips til, hvordan din arbejdsdag kan gøres bedre og mere effektiv? Så er du landet det rette sted. Vi vil i denne artikel gøre dig klogere på, hvordan du kan opnå en højere kvalitet af dit arbejde, samt hvordan du kan gøre det hele lidt mere effektivt.

Hav styr på indholdet i dine tanke

Har du store tanke, som skal forsyne dig med drikkevand, eller har du tanke med andet indhold i? Uanset hvad du har i tankene, skal du sikre dig, at der altid er den rigtig sammensætning af partikler, så du kan bruge væsken til det, den skal bruges til. Du har derfor brug for niveaumåling i tank, så du kan sikre dig, at indholdet er, som det skal være – hvad end det skal sælges eller bruges til dig selv.

Brug træpiller til dine dyr

Har du en gård, har du sikkert også dyr. Og hvis disse dyr står i en stald, hvor der ind i mellem skal muges ud, så gør du dig selv en stor tjeneste ved at investere i træpiller, som erstatter det hø, som du skal muge ud i. Træpiller suger væske meget bedre til sig, hvorfor du ikke skal døje med urin på samme måde.

Kreaturvægt

Hvis du ikke allerede har en kreaturvægt til dine slagtedyr, skal du have det. En kreaturvægt er en vægt, hvor dyrene selv går op på, hvilket er meget bedre end at sende dyrene til slagteren på øjemål. De skal nemlig have en bestemt vægt, før de skal sendes videre.

admin