Smarte pedalspande hos Boxdelux.dk.

Boxdelux.dk er stedet at søge hen, hvis man leder efter en hvilken som helst form for box, kurv eller kasse, og det gælder også pedalspande. Her findes anvendelige pedalspande og skraldespande i forskellige former og størrelser, så du kan finde den, der passer ind i netop dit badeværelse, eller hvor i hjemmet du måtte have brug for en. Udvalget af pedalspande hos Boxdelux.dk er desuden til en overkommelig pris. 

Mærkerne er Nordal, Interdesign, Bloomingville, Zone og deres nye, japanske mærke Yamazaki. Yamazakis stil passer så godt ind i den nordiske, enkle indretning, og Boxdelux.dk fører også andre af deres produkter, som passer sammen med pedalspanden, der i øvrigt hedder Tower. Spanden er perfekt til det lille badeværelse, hvor pladsen skal udnyttes optimalt, og den er lavet sådan, at posen ikke ses udefra.

Spandene fra Interdesign skiller sig ud fra de mere “almindelige” pedalspande, med et firkantet design. Denne er også en mindre pedalspand, som kan klemmes ind på et meget lille sted. 

Pedalspandene fra Zone har et eksklusivt, stilrent look med et næsten usynligt låg. Desuden har den soft touch, så låget lukker helt lydløst. Denne spand er en del af en hel badeværelsesserie fra Zone, som fås hos Boxdelux. 

 

Katrine Agentoft Nielsen