Sørger du for at passe på dine knæ?

Dyrker du eliteidræt?

Eliteidræt er ofte lig med store belastninger i blandt andet knæene. Tænk på eksempelvis håndboldspillere, som virkelig belaster deres knæ, med høje spring og skarpe vendinger. Eller volleyballspillere som også er meget afhængige af at kunne kunne hoppe højt ,og derved også belaster muskler og sener i knæene.

Men det er ikke kun knæene, som har godt af at blive tapet ind i sportstape. Det kan lige så vel være andre led og muskler herunder albue, håndled og skulder eller andre muskler, som bliver udsat for stor belastning.  

De store belastninger medfører nemt skader, som betyder at sportsudøveren må sidde på sidelinjen i længere perioder. I værste fald kan en alvorlig skade sågar medføre afslutningen på en ellers lovende karriere.

Det er vigtigt at forebygge og behandle skader

Du kan sagtens gøre meget for at mindske risikoen for skader. Blandt andet kan du sørge for at være i god form. Hvis du træner godt, og har styrke i dine muskler, så nedsætter du risikoen for skader. 

Men du kan faktisk også benytte sportstape til både forebyggelse og behandling. Det er især meget almindeligt at anvende sportstape til knæ. Sportstapen kan støtte og aflaste knæet, så du mindsker risikoen for at få skader. Og desuden kan du benytte sportstapen til at optimere behandlingen af allerede opståede skader.

Hvor finder du det bedste udvalg af sportstape?

Gå ind på Henza.dk. Det er en webshop med et stort og professionelt udvalg af sportstape. Du finder både den almindelige sportstape. som kan være elastisk eller uelastisk, og så finder du også kinesiologitape i den almindelige variant og som pre-cut. 

Sportstape fra Henza.dk er fuldstændig gennemtestet, og benyttes af en længe række behandlere og fysioterapeuter. Du kan også sagtens selv sætte det på udsatte steder på din krop, du skal blot sørge for at du gør det korrekt.

Gør noget godt for din krop – brug sportstape.  

 

Troels Nielsen