Specialøl – fordi livet er for kort til kedeligt humle

Stort udvalg af specialøl

Flere og flere danskere har fundet glæden ved at nyde en god specialøl. Før i tiden skulle man udenlands for at finde den rette specialøl. Sådan er det heldigvis ikke længere. De seneste år er der dukket et sandt vildnæs af danske mikrobryggerier op herhjemme. Små bryggerier hvor bryggeren anvender de gode gamle håndværksmæssige traditioner, hvilket giver noget pragtfuldt specialøl. De små mikrobryggeriers succes skyldes et opgør med de store bryggeriers monopol, der er efter manges mening producerer ensformigt og kedeligt øl. Vi har hos Bagsværd Vinhandel sørget for, at have et stort udvalg på hylderne af de mange positive overraskelser fra både danske mikrobryggerier og internationale bryghuse.

Nye specialøl i vores sortiment

Hos Bagsværd Vinhandel sørger vi for altid at have de specialøl på lager, vores kunder efterspørger. Her kan du læse om et par af de nyheder, vi er stolte af at kunne præsentere i vores sortiment.

Hornbeer

Hornbeer er et rigtigt familieejet bryggeri, der er beliggende på Hornsherred ved Roskilde Fjord. Bryggeriet blev startet af Jørgen og Gunhild i 2008. Ægteparret sørger selv for både at udvikle opskrifter, brygge og tappe øllet samt designe etiketterne. Bagsværd Vinhandel sælger blandt den noget specielle stout Black Magic Woman. På trods af navnet så er der tale om en øl for rigtige mandfolk. Øllen er brygget på ristede bygmalte, birkerøget malt, tørverøget malt, karamelmalte og alemalt. Og så er den humlet mere end andre øl for at balancere den kraftige maltprofil.

Brewdog

Brewdog er et skotsk bryggeri, der siden 2007 har arbejdet ihærdigt på at gøre andre mennesker så passioneret for det gode håndværk af øl, som de selv er. Dette har de gjort ved at sende virelig gode øl på markedet som ikke bliver tilsat konserveringsmidler, kemikalier eller billige erstatningsprodukter. Det eneste du finder i en specialøl fra Brewdog er byg, humle, gær og vand. Hos Bagsværd Vinhandel sælger vi blandt andet den smagsfulde lager Mistletoe Mafia. Denne specialøl har en maltet rygrad af brødskorpe og kiks samt et strejf af citrus, der gør den til en dejlig let sag at nyde.

Amager Bryghus

Mikrobryggeriet Amager Bryghus har siden opstarten i 2007 præsenteret den ene fantastiske specialøl efter den anden. Blandt deres mest kendte øl finder man deres “The Sinner Series” hvor deres øl LUST fik censureret etiketten af Systembolaget i Sverige. I Bagsværd Vinhandel er vi også stærkt begejstret for Amager Bryghus. Derfor sælger vi blandt andet en Wookie IPA, en ægte amerikansk West Coast Beer. Er du mere til frugtøl, så sælger vi hos Bagsværd Vinhandel også en Heavy Mental fra Amger Bryghus. Dette er en IPA der uklar, gul og tørhumlet. Den har en smag af tropiske frugter som banan, melon og ananas.

Søren Black