Start din dykkeruddannelse med et Open Water dykkerkursus

Har du været ude og snorkle på ferien, og har du fået smag for det, så drømmer du måske om at få en rigtig dykkeruddannelse.

Det kan du sagtens gøre herhjemme i Danmark, og du kan stort set starte din uddannelse hele året rundt med et Open Water dykkerkursus
Det kan du bagefter
Når du har færdiggjort dit Open Water dykkerkursus, så står du med en dykkeruddannelse der giver dig adgang til en masse muligheder. Du kan f.eks.:

⦁ Få dit certifikat som international sportsdykker
⦁ Dykke ned til maks. 18 meters dybde sammen med en anden dykker
⦁ Få adgang til at leje udstyr
⦁ Deltage på dykkerrejser
⦁ Deltage på videregående dykkerkurser og specialkurser.

Sådan foregår det

En Open Water dykkeruddannelse foregår i tre dele. Den første del du skal igennem er teori.

Teorien kan du læse hjemmefra, men har du boglige udfordringer som f.eks. ordblindhed så kan du også få hjælp til det teoretiske.

Som næste skridt i din dykkeruddannelse kommer pool træning. Her handler det om at du skal lære at bruge udstyret korrekt, vænne dig til at have det på, vide hvordan du vælger det rigtige dykkerudstyr osv.

Derefter er det som navnet siger, træning i at dykke i en pool.

Efter pool træningen afslutter du med at træne dine færdigheder på åbent vand. Det er her du virkelig får lov at prøve alle dine færdigheder af, og opleve hvor fantastisk dykning egentlig er.

Hvem kan få en dykkeruddannelse?

For at komme i gang med et Open Water dykkerkursus, så skal du være fyldt 12 år. Derudover skal du være ved et almindeligt godt helbred. For at sikre dette, så udfylder du ved kursustilmelding en helbredserklæring.

Derudover skal du kunne svømme minimum 200 meter, samt kunne træde vande i mindst 10 minutter.

Opfylder du dette, så er du klar til at komme i gang med dykningen.

admin