Tid til at prøve noget nyt? Bliv personlig træner

En personlig træner uddannelse er en uddannelse for dig, der vil skubbe dig selv, prøve noget nyt, give en masse fra dig og hjælpe andre. Med uddannelsen kan du komme til at arbejde som personlig træner på fuldtid eller deltid og være med til at skabe forandring i andres liv. Du skal være motivationen, der driver de udøvende til at ville nå endnu længere med deres fysiske mål. Der er ikke et decideret adgangskrav til uddannelsen, da forløbet indeholder alt det, du får brug for.

En uddannelse med det hele

Uddannelsen som personlig træner tager dig omkring alt fra anatomi til livsstilsfaktorer til avanceret programlægning. Du får så at sige det hele med i pakken og bliver dermed klædt på til alle de spændende nye udfordringer. Uddannelsen er sammensat af to moduler. Det ene er EREPS Level 3 – Fitnessinstruktør, hvor du bliver ansigtet udadtil for fitnesscenteret og har stor indflydelse på medlemmernes oplevelse af stedet. Du kommer omkring blandt andet en træningsdel, motivation og kommunikation. Næste step er EREPS Level 4 – Personlig Træner. Her tager du skridtet videre og får mulighed for virkelig at engagere dig i dine kunders personlige mål og tage dem med hele vejen. Arbejdet bliver mere dybdegående, og du får mere ansvar samt et mere personligt forhold til dine kunder.

Er du sulten efter mere?

Hvis du efter uddannelsen som personlige træner slet ikke kan få nok, er der naturligvis mange flere veje, du kan gå. På blivpt.dk finder du inspiration og information om de mange veje som eksempelvis hjemme-center, online trainer, center-ejer eller deltidsmuligheder. Valgene er mange, så det er bare at komme i gang.

Fitnessbranchen er i vækst og bliver stadig mere og mere populær, så det er bare med at hoppe med på vognen og skabe en forskel for andre mennesker.

admin