Tre ting til shelterturen

Overnatning under åben himmel og levende bål. Lyder det som noget for dig? Så er du ikke alene. I løbet af de seneste år er interessen for at tage på sheltertur eksploderet. Det er positivt. At være ude i naturen er sundt og lærerigt, og det skaber et godt alternativ til weekendaktiviteter hjemme i stuen. Men inden du begiver dig ud på din egen sheltertur, er der nogle væsentlige komponenter, du som minimum bør kende og medbringe i tasken. Dem kan du læse mere om nedenfor.

En varm og slidstærk sovepose

At overnatte under åben himmel er noget helt specielt. Særligt hvis man ikke fryser. Derfor er det vigtigt at medbringe en god og varm sovepose på din sheltertur. En varm og robust sovepose kan gøre en regnfuld nat i skoven hyggelig og behageligt. Soveposen kan samtidig modvirke, at du vågner med øm hals og dryppende næse dagen efter. Et godt valg er en Carinthia Defence 4 sovepose, som du finder her.

Et behageligt liggeunderlag i rette størrelse

En god og varm sovepose er essentiel for en komplet og vellykket sheltertur. Eksempelvis en Carinthia Defence 4 sovepose. Men det er mindst lige så vigtigt at have et godt liggeunderlag, der yder den rette komfort til nætterne i shelter. Her bør du afsøge de forskellige typer af liggeunderlag, da disse kommer i forskellige tykkelser og med varierede hårdhed, der kan tilpasses efter vægt og præferencer. Sørg ligeledes for at vælge et liggeunderlag i den rigtige længde, så hele din krop ligger komfortabelt.

Brænde

De kolde nætter bliver lidt sjovere, hvis du kan mærke varmen fra et levende bål. Og de fleste shelterpladser har integrerede bålpladser. Sørg derfor altid for at have brænde med i tasken. Det sikrer både varme og hygge – også på de kolde nætter.

admin