Tribuner bygget i samarbejde med og specielt til dig

Det er selvfølgelig ikke hver dag, man står og skal bruge tribuner til en speciel lejlighed, men hvis du er en af dem, der gør eller overvejer at investere i en, så er der en virksomhed, der er specialister i at finde løsninger, der passer lige præcis til dig.

Virksomheden hedder Sunstill, og de udbyder et stort antal af tribuneløsninger. Alle deres løsninger lever naturligvis op til de gældende standarder og overholder alle sikkerhedsmæssige regler – sikkerheden for dig og dine gæster, der skal opholde sig på tribunerne, er naturligvis altid den højeste prioritet. Det smarte ved netop Sunstill er, at tribunerne som udgangspunkt altid specialbygges i tæt samarbejde med dig, så de passer til lige præcis det formål, som du havde i tankerne.

Event eller en sportshal?

Hvad skal jeg bruge til publikummet, når jeg skal arranger en stor koncert? Hvilke løsninger passer til den nye sportshal, jeg er en del af at opføre? Spørgsmål som disse er nogle, som Sunstill har stor erfaring med at besvare. Uanset om du skal bruge tribuner til sportshallen, en koncert eller noget helt tredje, så har de professionelle og garanteret sikre løsninger til dig.

Et andet spørgsmål kunne være, om hvad du skal gøre, hvis du skal holde et arrangement udenfor. Også her er svaret det samme, for Sunstill har både tribuner til indendørs og udendørs brug. Det er ekstremt vigtigt for, at man skaber de bedste rammer for publikum, så de i ro og mag kan nyde den begivenhed, de er til. Derfor er det vigtigt, at man gør sig alle mulig overvejelser om, for eksempel hvor mange stå- og siddepladser, der skal være. Sammen med specialisten i tribuner, kan du helt sikkert finde frem til det, som du går og drømmer om.

admin