Udendørs teglklinker til terrassen, indkørslen eller haven

Med teglklinker udendørs har du for alvor mulighed for at skabe den oaselignende stemning, du altid har drømt om. Teglklinker fås i et væld af forskellige former og farver, og derfor er mulighederne mange, når det gælder om at skabe det udtryk, du har i tankerne. Vælger du brune og rødlige teglklinker, kan du eksempelvis kreere den sydlige stemning, du længe har ønsket dig på terrassen eller i indkørslen. Foretrækker du et mere simpelt og minimalistisk look, er det oplagt at gå på opdagelse i de mere nedtonede og grå teglklinkeformer.

Teglklinker til det skandinaviske hjem

Til den skandinaviske bolig går man ikke galt i byen med blålige og grå teglklinker, idet disse farver i høj grad komplimenterer den simple og nordiske haveindretning. Det er især blevet en populær klinke – netop på baggrund af dens underspillede fremtoning. Det er dog ikke kun på grund af det androgyne udseende, at denne klinketype fra det anerkendte mærke Steffensten er et oplagt valg til de skandinaviske boliger. Kvalitetsmæssigt er de nemlig fremstillet med henblik på at skabe en frostsikker klinke, der er velegnet til det omskiftelige vejr i Skandinavien og i særdelshed Danmark. På den måde er man sikret en chaussesten, der ikke falmer hurtigt – og som samtidig nemt kan behandles med diverse rengøringsmidler og rensemetoder, hvis behovet melder sig.

Sammensæt forskellige farver

Ønsker du at skabe et hyggeligt og personligt udtryk på terrassen, indkørslen eller måske i haven i form af gangstier, er det oplagt at mixe og matche teglklinker i forskellige nuancer. På den måde kan man skabe sit helt eget mønster, der kan løfte selv den mest simple haveindretning. Det kan gøre en kæmpe forskel for det samlede indretningsudtryk at udnytte teglstenenes unikke nuancer, strukturer og mønsterformer, idet det pålagte teglstensområde kan skabe en flot kontrast til den resterende have- og terrasseindretning.

admin