Vakuumløfter til lægning af kantsten

Vil du spare penge og mandetimer, samt beskytte dine medarbejdere imod arbejdsrelaterede skader, bør du sørge for, at de har de rette hjælpemidler til rådighed i forbindelse med løfteopgaver.

Find de bedste løfteredskaber og andre hjælpemidler til bygge og anlæg hos ASP Produktudvikling

Det rette løfteudstyr til dine arbejdsområder er en rigtig fornuftig investering for sin virksomhed. Lige som sikkerhedsudstyr i form af hjelme, forstærkede arbejdshandsker, beskyttelses briller og værnefodtøj kan beskytte dine medarbejdere mod arbejdsrelaterede skader på kroppen, kan løfteudstyr så som vakuumløftere og løftevogne forhindre nedslidning og akut opståede arbejdsskader.

Samtidig kan du spare tid og penge, hvis du vælger at investere i løfteudstyr – en typisk tung løfte opgave som for eksempel løft og flytning af tunge fliser kan koste både mandetimer, fingre og tæer samt materiel. Med en vakuumløfter kan du løfte, flytte og nedsætte tunge og porøse ener langt mere skånsomt, end hvad mandskabet kan præstere ved håndkraft. Og da en vakuumløfter typisk er enmands betjent, frigives hænder til andre formål.

Vakuumløfteren fra ASP Produktudvikling

ASP Produktudvikling har igennem mange år været leveringsdygtig i formålstjenligt og ergonomisk løfteudstyr til brancher så som bygge og anlæg og de tungere håndværk, samt udstyr til materiale håndtering til lager, industri og produktion. Vakuumløfteren var blandt de første produkter, som ramte markedet, og den forfines og raffineres løbende i takt med markedets behov.

Den lille, lette vakuumløfter er nem at flytte fra sted til sted, og kan såvel monteres som betjenes af én person. Vakuumløfteren fås i forskellige størrelser med varierende løftekapacitet – fælles for alle udgaver af den smarte vakuumløfter er, at den nemt og behændigt monteres på eksempelvis en gravemaskine. Vakuumløfteren benytter sig af gravemaskinens hydrauliske system til at aktivere vakuum suget, og løfter let flere tunge fliser på én gang. Du kan se den smarte vakuumsuger og andre hjælpemidler og løfte aggregater på asp-produkt.dk

Astrid Pedersen