Vismo sikkerhedssko – når sikkerhedssko skal have en vis komfort

Når medarbejderne på arbejdspladsen (for eksempel inden for industri og produktion, bygge og anlæg, værksted eller håndværk) skal forsynes med nye sikkerhedssko, er det ikke kun sikkerheden, der skal tages hensyn til. Selvfølgelig skad medarbejdernes fødder være beskyttet mod tunge eller skarpe genstande, men det er også vigtigt, at skoene er behagelige for fødderne. Her er Vismo sikkerhedssko et godt bud på fodtøj, som kan bæres hele dagen uden at kroppen udtrættes totalt.

Vismo sikkerhedssko – nyskabende og komfortable

Det canadiske brand Vismo er et forholdsvis ungt firma, dedikeret til at skabe sikkerhedsfodtøj, som er let, behageligt, sikkert, og bygger på den nyeste teknologi inden for området. Sikkerhedssko fra Vismo er kendetegnet derved, at samtlige produkter er resultatet af akkumuleret viden fra relevante brancher verden over. Vismo sikkerhedsskogår ikke på kompromis med kvaliteten, og producenten søger konstant at udvikle og forbedre skoenes funktionalitet, slidstyrke og ydeevne.

De lækre og lette sikkerhedssko fra Vismo bygger på det avancerede og innovative sålsystem NRG55, som producenten selv har udviklet og patenteret. NRG55 har et energy return, som er helt enestående for denne standard – op til 55% positiv energi føres tilbage til bæreren af det smarte fodtøj. Dette bevirker, at bæreren af Vismo sikkerhedssko vil føle sig mindre træt i benene, og vil få en mindsket tendens til at kompensere i resten af kroppen. Resultatet er et højere energiniveau ved arbejdsdagens afslutning, og en lavere risiko for slidskader i ryg, hofter, knæ og ankler. Samtidig er Vismo sikkerhedssko designet med såvel komfort som æstetik for øje.

Med et par sikkerhedssko fra Vismo er du garanteret et klassisk sneakers look, som ligger langt fra det gængse, klodsede billede af sikkerhedssko. Al Vismo sikkerhedsfodtøj er fremstillet i åndbart materiale og forsynet med skridhæmmende ydersål – for den optimale sikkerhed og komfort. Du kan finde et velassorteret udvalg af Vismo sikkerhedssko til gode priser på olholm.dk

Astrid Pedersen