Sov godt og skån ryggen med springmadrasser

Vi sover cirka en tredjedel af vores liv. Det kan virke som lidt meget, og det er det selvfølgelig også. Det er dog langt fra spild af tid. Søvn er nemlig lige så vigtigt for os, som mad og vand. Uden søvn kan vi blive syge og i værste tilfælde dø. Søvn er kroppens måde at regenererer. Både kroppen og hjernen bliver udhvilet, og efter en god nats søvn er vi klar til det hele.

Derfor er det selvfølgelig også enormt vigtigt, at vi sover godt. Vi skal have det behageligt når vi skal sove. Ellers bliver vi ikke ordentlig udhvilet. Så skal vi sove endnu mere for at opnå den samme effekt. Det siger sig selv, at der er uholdbart. Derfor skal vi sove ordentligt.

En blød seng er en god seng

Hvis vi skal sove behageligt, er det vigtigt, at vi har en god seng. Den skal være behagelig at ligge i. Hvis sengen er for hård, sover vi dårligt. Desuden kan vi få ondt i ryggen. Det er ikke særlig rart at vågne efter en god nats søvn med smerter i lænden eller i nakken.

Derfor kan det betale sig at købe en god madras. springmadrasser er perfekte madrasser. De er lavet med fjedre. Det betyder at madrassen ikke er for blød, men samtidig heller ikke for hård. Systemet med fjedre, holder også virkelig længe. Det betyder, at du kan beholde din madras i mange år. Så selvom du måske skal smide en pæn sum penge ved købet, er det det hele værd. Hvis du køber en dårlig madras, skal den nemlig skiftes ud ofte. Så kan du lige så godt købe en god i første omgang. Det ender med at være den samme pris.

admin