Håndtørre

Hvis du også er lidt af et utålmodigt og sparsommeligt menneske, der hverken orker at bruge tid eller ressourcer på at tørre dine tænder, er du kommet til det helt rette sted. Med en god og effektiv håndtørre fra Clean Management får du nemlig lynhurtigt tørre hænder, hver gang de har været en tur under vandhanen. Samtidig sparrer du både på toiletpapir, håndklædebrug og oprydning.

Effe og god atmosfære

Hos Clean Management finder du alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til håndtørrer. Det store udvalg byder blandt andet på håndtørrere med lavt energiforbrug, lavt støjniveau, handicapvenlige og hands down- og hands up modeller – alle i en lang række farver. Derudover kommer modellerne med varierende lufthastigheder og forskellige duftsystemer, som hver især kombinerer effektivitet med god atmosfære. Mærkerne byder blandt andet på de velkendte og anerkendte Veltia og JVD, som netop er kendt for sine effektive tørringsprocesser og indbyggede duftdispensere. Uanset hvilken håndtørre du vælger at gå med, vil den passe perfekt ind hos alle private- såvel som offentlige toiletter, og håndtørreren vil uden tvivl gøre toiletbesøget en anelse nemmere og hurtigere.

Markedets bedste hårtørrer

Hos Clean Management er hygiejne i højsædet, såvel som du kan vide dig sikker på, at både holdbarhed og design er blandt markedets bedste. Skulle du ønske at gøre lidt ekstra ud af det, tilbyder Clean Manangement ligeledes et stort sortiment af sæbedispensere og andet supplerende udstyr til håndtørreren. Er du i tvivl om, hvilken håndtørre der passer bedst til dine eller dit erhvervs behov, eller har du blot spørgsmål vedrørende vedligeholdelse, kan du med fordel benytte dig af Clean Manangement professionelle rådgivning og vejledning. Kontaktoplysninger kan findes nederst på deres hjemmeside.

admin