Hjemmesko skal ikke være moderne

Det er ikke hjemmeskoens funktion at være moderne. Derhjemme behøver du ikke at imponere veninderne med hjemmesko i særligt design med syntetisk pels eller høje hæle. Modehjemmesko er ikke rare at gå i. Og hvem ser dig gå rundt derhjemme?

Hjemmeskoens funktion er at få dig til at slappe af og varme fødderne. De er ikke kun sko du bruger derhjemme, de er også sko der får dig til at føle dig hjemme.

Slap af og vær dig selv

Det er dejligt at slappe af uden at bekymre sig om hvad andre vil tænke. Derhjemme kan du gå rundt uden tøj på. Du kan bøvse og klø dig bagi uden at nogen tænker grimt om dig.

Du kan spise kiks i sengen og se hjernedød plat humor på Netflix. Ingen vil dømme dig. Du kan slappe helt af. Og er det ikke bare lykken at tøffe rundt i et par lækre hjemmesko af uld på en kold vinterdag? Kun med selskab af en kop varm kaffe og en god bog.

Autentiske hjemmesko

Når du vælger hjemmesko skal du vælge en sko der opfylder dine behov. Se for eksempel på Haflinger hjemmesko hos Det Halve Kongerige. De er alle lavet af uld og har forskellige såler.

Valg af såler er nemlig også en personlig sag. Måske foretrækker du støtte eller måske er du mere til en super flad sål så du har kontakt med gulvet.

Sutsko der giver tryghed

Selvom familien er omkring dig, så vil de elske dig fordi du er dig. De forventer ikke at se en facade. Dine sutsko tager de få indviede med om bag ved facaden. De får lov til at møde dig som du er i virkeligheden.

Begrebet sutsko kommer fra dengang hvor babyer bar hæklede sko som de af og til proppede i munden.


admin