Ultralydsgel til medicinal brug

Ultralydsgel er altid nødvendig at have ved hånden – uanset om I er et hospital eller en privatdrevet lægeklinik. Her er det typisk Aquasonic gel, der tages i brug i mest udbredt grad. Den simple og effektive ultralydsgel er nem og effektiv at bruge og er samtidig skånsom mod hud, der nemt bliver irriteret af parfume og andre kemikalier. Her er det alfa og omega at vælge en forhandler, der har stor erfaring med netop medicinalområdet, så man er sikret et produkt, der virker tilstrækkeligt effektivt. Alle ultralydsgel, der sælges på markedet, har selvfølgelig været igennem grundig testning og kvalitetssikring, så de er godkendte til medicinalt brug.

Ultralydsgel i forskellige størrelser

Uanset om I har behov for at stort lager af ultralydsgel eller enkelte flasker til testning, kan det være en god idé at finde en forhandler, der tilbyder forskellige flaskestørrelser. Det er altid vigtigt at teste det ultralydsgelprodukt i praksis, før I vælger at købe stort ind. Flaskens størrelse og trykfunktion har nemlig stor indflydelse på den samlede brugsoplevelse for klinik- eller hospitalspersonalet. Det kan også være, I allerede har en tube hængende, der blot kræver genopfyldning. I dette tilfælde bør I blot overveje, om I ønsker de mest miljøvenlige udgaver, der typisk er en smule dyrere – men til gengæld bedre for miljøet. Det kan være en god idé at rense plastikflaskerne, der tidligere har indeholdt ultralydsgel, grundigt med vand, inden de smides til genbrugsstationen.

Ultralydsgel til private klinikker

Mange privatklinikker har ikke på samme vis mulighed for at indgå produktaftaler med offentlige forhandlere af medicinalt udstyr og produkter – heraf ultralydsgel. Til gengæld vil der også være penge at spare hos private forhandlere af disse midler, eftersom der altid vil være rabat at finde på storkøb. Kontakt blot forhandleren af de medicinale produkter, I har brug for, for at høre mere om mulighederne for storkøbsrabatter.

admin