Få fantastiske kager med springforme

Vi har alle stået der, efter man har bagt en kage, og gruet for at skulle have den ud af formen. Med en springform kan du undgå, at kagen går i stykker og opnå et flot resultat. Springforme er meget populære, fordi det ikke blot skaber flotte resultater, men også er utroligt funktionelle. Hos ABAshop.dk har vi springformen til lige præcis dit behov.

Slip bekymringerne med springforme

En springform spænder op rundt om kagen, og klikkes nemt af, hvilket betyder du slipper for at skulle stå og presse kagen ud af for eksempel en silikoneform. Skal du have kagen med til forældremødet, med til kollegaerne eller til en picnic, så er den ekstremt nemt at transportere. Du kan nemlig få låg med til din form. På den måde er det bare at tage fat i håndtagene og afsted. Derudover består størstedelen af vores springforme af emaljebunde, hvilket betyder, at den er slidstærk, og at man kan skære direkte fra formen og servere. En springform gør altså ens kage-game meget stærkere.

Høj kvalitet til venlige priser

Hos ABAshop.dk stoler vi på vores produkter og går op i at levere køkkenudstyr i høj kvalitet til vores kunder. På den måde kan du være sikker på at få en springform, som kan holde i mange år fremover. Vi har 10 års garanti på vores udstyr, så du er i trygge hænder med et produkt fra os. Vores springforme er særligt egnet til at fordele varmen, hvilket betyder du opnår det bedste resultat med din kage.

Har du andre spørgsmål eller henvendelser, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Indtil da, så tag endelig et kig i vores sortiment. Der er helt klart en perfekt springform til dig.

admin