Feriepenge at bruge? Her er gode investeringer

Mange danskere har i starten af sommeren fået udbetalt en masse feriepenge, og selvom mange vælger at bruge dem på ferie og deslige, så kan det ikke benægtes, at det er bedre at investere dem i aktiver, der kan stige i værdi over tid. Vi kommer her med gode bud på, hvad det netop kan være i dit tilfælde.

Designgenstande

Er du glad for design og et flot hjem, så falder dette bud sikkert i din smag. Gode designmøbler og designinventar er nemlig ikke bare pænt at kigge på – meget af det stiger også i værdi over tid, hvis du er i stand til at passe godt på det. Det kan eksempelvis være en Arne Jacobsen pendel lampe, som uden tvivl om nogle år vil være endnu flere penge værd.

Aktier

Det er blevet utroligt populært at handle aktier, og der findes forskellige tilbud til dig, som gerne vil investere i fremtiden. Der findes med den nye teknologi nogle meget nemme og smarte metoder at handle aktier på, så du ikke skal ned i banken og hente værdipapirer hver gang. Om 10 år vil du være glad for den investering, og så er det i øvrigt også sjovt at lege med.

Køb fast ejendom

De danskere, der sidder med pengene i dag, er nogle, som næsten alle har købt fast ejendom for mange år siden. Særligt dem, som har formået at købe i områder tæt på byen. Urbanisering gør bare, at perifere områder nu kan være mange penge værd om nogle år, hvad end du vil sælge eller udleje.

admin