Spar både tid og penge ved at købe rammer via nettet

Mangler du en ny ramme til dit billede, kan det være, at du ikke lige har fået gjort noget ved det, fordi du tænker, at du skal ned i butikken for at købe den. Det tager noget tid, som du måske ikke lige har. Har du travlt i hverdagen, er det dog en langt smartere løsning for dig, at du køber dine rammer via nettet. Der kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over hvilke rammer der findes. Dermed kan du hurtigt få købt dem, som du skal bruge. 

Der er flere forskellige steder, hvor du kan købe rammer på nettet. Et af de steder, hvor du virkelig kan finde et stort udvalg, er på webshoppen rammeshoppen.dk. De har både til plakater, malerier, og hvis du gerne vil indramme genstande, for eksempel LP’er. Derfor vil det være nemt for dig at finde den helt rette ramme hos dem. 

Når du skal købe en ramme, skal du bare finde ud af, hvilken form for ramme du gerne vil have, og hvilke mål den skal være. Dermed kan du nemt og hurtigt bestille en ramme hjem. 

Hvis du gerne vil gøre det endnu nemmere for dig selv, kan du sende dit billede ind til rammeshoppen.dk. De måler derefter billedet op for dig og finder ud af, hvilken form for ramme der vil passe bedst til dit billede. Derefter sender de det tilbage til dig. Det eneste, du derefter skal gøre, er at hænge det op på væggen. Nemmere kan det næsten ikke blive for dig. 

Når du køber en ramme, har du mulighed for at bestille med det, der hedder en passepartout. Det er en form for papramme, som du sætter rundt om din plakat, akvarel, tegning, eller hvad det nu måtte være. Passepartouten er med til at gøre, at dit billede bliver fremhævet yderligere i rammen. Det kan derfor være en rigtig god løsning for dig. 

Har du et meget lyst billede, bør du vælge en sort passepartout. Har du et mørkere eller farvet billede, bør du vælge en lys passepartout. Du kan også købe den hos rammeshoppen.dk. Den skal selvfølgelig være lidt mindre end rammen, eller rettere rammen skal være større end den. Du skal derfor vælge en passepartout, der passer perfekt rundt om dit billede, og så bagefter vælge en ramme, der passer rundt om din passepartout. 

Er du interesseret i at vide mere, om hvad du kan købe på rammeshoppen.dk, kan du læse mere om dem her: https://rammeshoppen.dk/ 

Emilie Ann Jacobsen