3 råd til indretning i 2021

2020 er et år, vi gerne hurtigst muligt vil glemme, og det kan man blandt andet fejre med en ny indretning, som man kan bruge til feje de gamle ting ind under gulvtæppet. Der er mange måder at optimere hjemmet på, og vi giver dig her en miniguide til, hvordan du kan komme så langt væk fra 2020 som muligt.

Få ny farve på boligtekstiler

Det kan være en stor omvæltning at udskifte hele sofaen, men man kan nøjes med at udskifte tekstilerne i indretningen i stedet. Nye farver og nye materialer kan gøre en stor forskel, og det vil reelt set føles som helt nyt interiør. Boligtekstil kan findes relativt billigt mange steder, og der er stor mulighed for at finde noget stik modsat den retning, som du har i skrivende stund.

Få sommeren ind med det samme

Noget, vi danskere har savnet meget den sidste tid, er varme og rejser til udlandet. Det ser ud til, at vi må vente lidt endnu, og det betyder, at vi i stedet må finde løsninger herhjemme. Få nogle beige og sandede farver ind i hjemmet, gerne i den lyse ende. Det kan afhjælpe på behovet for udlandet, og du vil samtidig tænke noter af sommer ind i hjemmet.

Drop det skandinaviske design

Skandinavisk design er meget gråt og kedeligt, og det kan for mange bliver en smule deprimerende at vandre rundt i ovenpå et år, hvor depression og manglende kontakt til andre mennesker er noget, som mange har haft problemer med. Tænk derfor ud af boksen og kom væk fra det simple nordiske.

admin