3 tips: Sådan skal din virksomhed investere i 2021

Vi kan heldigvis nu lægge 2020 bag os, men der er stadig nogle levn, som vi skal igennem. Corona er endnu ikke helt overstået, og derfor skal du stadig i 2021 investere og lave beslutninger baseret på den adfærd, som dine kunder har i sådanne tider. Vi giver dig her et par fifs til kloge investeringer i 2021, hvor vi forhåbentlig kan slippe af med sygdommen.

God og grundig rengøring

Det skal være sikkert at gå på arbejde for dine medarbejdere, men du skal samtidig også kunne tillade dig at afholde kundemøder i sikre forhold. God og grundig rengøring på være øverst på enhver liste over ting, som vi skal prioritere i 2021. Med et vikarbureau til at klare din rengøring bliver det gjort ordentligt, og det behøves ikke engang være så dyrt igen.

Få lavet personlig video til sociale medier

Med vores begrænsede færden i butikker og lignende har online handel aldrig været mere betydningsfuldt. Du skal derfor være til stede online, og du skal helst være sjov, personlig og imødekommende, hvis du vil have succes. Det er i hvert fald denne type indhold, som giver den største mængde interaktioner, og det kan du blive en del af med noget godt videoindhold – og husk naturligvis underteksterne!

Organisk reach på nettet

Søgemaskiner bruges mere og mere til annoncer, men det er stadig de øverste organiske resultater, som folk stoler mest på. Du skal derfor stadig tænke på SEO, så du kan komme øverst på Google. Resultaterne sker dog ikke på én dag, og du skal se det som en langsigtet investering.

admin