Kreativ og smuk kunst på væggene

Har du nogensinde prøvet at træde ind i et hjem, der så ud som om, det var blevet istandsat af en indretningsarkitekt? Med flotte, antikke møbler, planter, perfekt afstand mellem sofa og sofabord, og hvor alt bare emmer af personlighed og hygge? Fælles for mange af disse hjem er, at de har masser af ting på væggene. Og med design tapet kan du også skabe stemning og wow-effekt, så dine gæster kommer til at tænke det samme, når de kommer hjem til dig. Når først du har haft designtapet på væggene, kommer du aldrig til at gå tilbage til hvide vægge.

Kombiner farver og mønstre

Designtapet kan være med til at skabe hygge, kant og personlighed i dit hjem, fordi det indeholder forskellige farver, mønstre og motiver, som udstråler forskellige ting. Du kan matche tapetet til dit hjem, så det står perfekt til dine møbler og din øvrige indretning. Har du mange hvide og lyse møbler, kan du enten holde tapetet i en lys farve, så rummet virker stort og rummeligt, eller du kan vælge et mørkere motiv eller et med farver, der giver lidt mere spil og dybde til rummet. Kun din fantasi sætter grænser.

Alle dine yndlingsmotiver

Designtapet findes med alverdens motiver, som du frit kan vælge imellem. Hvis du er rejselysten, kan du måske vælge et tapet med eksotiske dyr eller med mennesker fra forskellige nationaliteter og på den måde passe tapetet og dine vægge til din personlighed og dine interesser. Det kan også være, du elsker naturen, og derfor vil have blomster, åer, vandløb, regnskove og store, smukke træer på dine vægge. Eller måske er du en kreativ type, der er mest til sjove, grafiske motiver med mønstre og skæve illustrationer, der kan give modspil til den klassiske, hvide væg.

admin