Byd vinteren velkommen med stil

Inden længe banker de koldere dage og nætter på døren, og det giver anledning til at skrue op for varmen og hyggen i de danske hjem. Og hvad bedre er der end at byde vinteren velkommen med nordisk stil, hvor der både er kræset for det funktionelle og æstetiske? Kender du ikke allerede det danske design firma Menu, så er det nu, du skal spidse øre, for med deres produktserie af både lamper, lysestager, møbler og køkken- og badeværelsestilbehør er du garanteret funktionalisme og minimalisme med rene linjer på én gang, hvor der i særdeleshed er kræset for designet. Menu leverer stort set alt til dit moderne nordiske hjem og har et yderst godt øje til at designe funktionelle løsninger med geometriske former, der får dit hjem til at skille sig ud fra andre.

Det er heller ingen undtagelse med Menu lysestager, der især er kendetegnet ved anderledes geometriske former. Får du en Menu lysestage i hænderne, vil du ikke være i tvivl om, at design, kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Så vil du byde vinteren velkommen med stil, så tag et nærmere kig på Menus produktserie af lysestager.

Stilrent design med geometriske former
Lysestagerne fra Menu står flot i de moderne hjem, hvor minimalisme, geometri og nordisk design er i højsæde. Designet på lysestagerne er enkle, og de geometriske former skaber et velafbalanceret udtryk, der er perfekt til at skabe en hyggelig stemning.

I Menus produktserie af lysestager finder du blandt andet Shadow Play, Chunk, Optical og de populære POV, hvor du både får bordstager og vægophæng til dine levende lys. Shadow Play giver et anderledes udtryk til dine fyrfadslys med den runde cirkel bagved, der flot reflekterer lyset, Chunck har et tungt udtryk i designet af robust marmor og mørkt træ, mens Optical er en nyfortolkning af den klassiske kammerstage med et stilrent og geometrisk afbalanceret design med den runde dekorative kugle som håndtag.

Formerne i Menu lysestager efterlader et nærmest blødt udtryk, og de matte overflader er med til at skabe kant til dit rum. Menu er ikke kendt for at kaste om sig med farvepaletten, men det er netop dét, der gør lysestagerne markante og anderledes.

Rå og kontraktfyldt indretning
Med POV stagerne indretter du dig med tidens mest populære lysestage fra Menu, der med deres forskellige design og former giver dig mulighed for at skabe anderledes vinkler i dit hjem. I produktserien får du både vægstager og bordstager i både runde og kantede former, der både er flotte sammen og hver for sig.

Prøv for eksempel at sætte fire eller fem af POV stagerne i det sekskantede design sammen på en væg og få næsten et helt kunststykke. De geometriske former gør det muligt at skabe flere udtryk, der tager sig forskelligt ud alt efter, hvilke vinkler du betragter stagerne fra. Det giver Menu lysestagerne et legende design, hvor udtrykket ikke er bestemt på forhånd, men er op til dig at beslutte, hvad der passer ind i din stil. Så byd vinteren velkommen med stil og få samtidig en rå og kontrastfyldt indretning i dit hjem.

Sarah Agerkvist