Sådan får du tyvene til ikke at vælge dit hus

Det er ikke tilfældigt, når tyvene vælger deres huse og indbrud. Det sker med stor omhyggelighed, fordi de ikke ønsker at blive opdaget med alle de konsekvenser, der måtte følge med. Du kan gøre en del for at forhindre, at tyvene vælger dit hjem, og de råd kommer vi med her.

Sæt en ny god lås i

Tyve foretrækker at dirke døre og vinduer op, fordi det er det, der larmer mindst, når de vil ind i hjemmet. Derfor kan du med fordel skifte dit låsesystem og finde nogle låse, der matcher dine sikkerhedsbehov. Det behøves ikke være dyre låse – faktisk kan du finde nogle ganske fine og billige låse, der gør det, de skal.

Lad være med at dække dit hus af

Det kan faktisk være tillokkende for tyve, hvis du har sat afskærmninger op, der ironisk nok skal holde interesserede blikke væk. Disse afskærmninger i form af eventuelt buske og beplantning kan nemlig dække for indbruddet og give bedre betingelser for, at det bliver en succes at komme ind i hjemmet. Hvis du føler, at du bor i et udsat område, bør du derfor acceptere, at naboen kan følge lidt med. Det kan være guld værd i sidste ende.

Tænk over, hvor du bor

Jo længere til naboen, jo bedre for tyven. Store herregårde med en afsides placering er meget udsatte, når det kommer til indbrud på trods af diverse alarmsystemer. Hvis du derfor frygter indbrud meget eller tidligere har haft en dårlig oplevelse med besøg fra tyveknægte, bør du ikke bo ude på herrens mark.

admin