3 stykker udstyr, du uden tvivl mangler til bilen

En bil er for mange et stykke legetøj, hvor nye opgraderinger er et must. Vi har i denne artikel samlet et par gode bud på udstyr og dingenoter, som kan øge din køreglæde, og som kan gøre det endnu mere effektivt at køre bil. Det behøves faktisk hverken være så dyrt eller besværligt igen at øge kvaliteten af ens kørsel.

Håndholdt mobil

Hvis du er typen, som godt kan finde på at tage imod et opkald med hånden, mens du kører, så bør du lægge denne vane fra dig. Det er farligt og ulovligt, og selv et kort øjebliks uopmærksomhed kan have fatale konsekvenser. Med en Parrot bluetooth kan du komme problemet til livs, og du helt sikkert også opdage, at det faktisk er meget rart i sidste ende.

Automatisk gear

Selvom det føles sjovt i starten, når man første gang prøver automatgear, så vil du efter lidt tid sætte rigtig stor pris på det. Det føles ret meget som at køre radiobil, og du slipper for brændte koblinger, når børnene har været ude at køre i bilen. Det er bare en stor befrielse ikke at skulle sidde med hånden på gearstangen konstant.

Fartpilot til de lange køreture

Fartpilot kan bruges til meget, men du vil særligt sætte pris på den, når turen går til Tyskland og Frankrig, og du skal bruge adskillige timer på at besejre de sydlandske motorveje. Fartpiloten sikrer, at du holder den samme fart, indtil du igen trykker på speederen eller bremsen, og særligt om natten, når vejene ikke er så trafikerede, er det en stor fordel.

admin