Billig parfume til mænd – her finder du din nye yndlingsduft

Nyt år, ny duft – som man jo siger. Er du på udkig efter en ny herre parfume, der vil vende hoveder, når du går forbi, eller er du på udkig efter en ny, lækker parfume til manden i dit liv? Så får du her en guide med de absolutte musthave parfumer til mænd i 2019 – Psst! Du får selvfølgelig også et tip til, hvor du finder de billigste parfumer online!

Musthave parfumer til mænd i 2019 – start året med en ny yndlingsduft

Har du svært ved at finde en parfume, der passer til dig eller mangler du inspiration til at finde en god duft til manden i dit liv? Så får du her den absolutte top 5 over de mest populære parfumer til mænd, som aldrig går af mode.

  1. Jean Paul Gaultier Le Male

Denne parfume har efterhånden et par år på bagen, den blev nemlig lanceret tilbage i 1995. Ikke desto mindre er den blevet en sand klassiker, som mange mænd på et tidspunkt har haft stående på badeværelseshylden.

Duftnoterne består af: bergamot, mynte, lavendel, orangeblomst, kanel, vanilje og trænoter.

  1. Abercrombie & Fitch First Instinct

Denne duft er en af de nyere parfumer til mænd og blev lanceret i 2016. Ifølge manden bag duften, parfumer Phillippe Romano, er denne duft til den selvsikre mand, der ikke er bange for at udtrykke sine følelser – måske det er dig?

Duftnoterne består af: melon, gin & tonic, citrusfrugter, peber og musk.

  1. Giorgio Armani Acqua di Gio

Denne klassiker er svær at komme udenom, da den har en duft der tiltaler langt de fleste mænd – og kvinder. Denne forførende duft kom første gang på markedet i 1996, og beskrives som en duft af frihed.

Duftnoterne består af: lime, bergamot, jasmin, mandarin, koriander, rosmarin og trænoter.

  1. Chanel Egoiste

Egoiste er en krydret, konservativ og maskulin Chanel parfume til mænd, som er velegnet til mænd i alle aldre. Parfumen blev lanceret i 1990 og er en tidløs klassiker.

Duftnoterne består af: trænoter, mandarin, rose, vanilje og kanel.

  1. Hugo Boss The Scent

Duften blev kreeret i 2015 og er både maskulin, karakterfuld og uimodståelig, da den vækker alle dine sanser. Vil du gerne have at kvinderne skal vænne sig om, når du går forbi, så er denne duft en sand vinder.

Duftnoterne består af: ingefær, bergamot, lavendel, mandarin og trænoter.

Her finder du det bedste parfumeudsalg!

Parfumer kan selvfølgelig være dyre, især når det er fra de største mærker på markedet, men faktisk kan du få selv de dyreste parfumer til de billigste priser hos hjemmesiden emma.dk.

Har du ikke hørt om emma.dk før, så er det en fordelsklub, hvor du som medlem kan spare op til 85 % på alt inden for personlig pleje til dagligvarer. Derudover får du også gratis fragt på alle dine ordre! Og du kan selvfølgelig finde parfumerne fra denne artikel i deres sortiment.

Så hvad enten du er på udkig efter en Hugo Boss, Chanel eller måske en Dior parfume til mænd, så er emma.dk et godt sted at starte, når du er på udkig efter en billig parfume til mænd.

admin