Tre genstande, der er med til at gøre haven mere personlig

Der findes en lang række måder, hvorpå du kan gøre din have mere personlig. Der er selvfølgelig dit valg af planter og blomster i haven og hele den stil, som du har valgt. Derudover er der dog også de genstande, som du vælger at have i haven. Det kan være meget forskelligt fra person til person. Her kommer vi ind på tre forskellige genstande, som du kan placere i din have for at gøre den mere personlig. 

1. Vejrsten

En vejrsten er en sjov form for sten, hvor der står forskellige udsagn om vejret. Det er klart en oplagt mulighed for dig, der ikke tager dig selv for højtideligt, og som gerne vil have nogle sjove, personlige genstande i din have. På stenen kan for eksempel stå, at når den er varm, er det solskin, når det er koldt, er det frostvejr, når den er våd, er det regnvejr og så videre. Du kan for eksempel finde et stort udvalg på malericentralen.dk. 

2. Et solur

En anden hyggelig genstand for dig at have i haven er et solur. Det er en stor rund skive, ofte en sten, hvor der sidder en viser fast. Den kaster en skygge på stenen, og det gør det muligt for dig at se, hvad klokken er. Soluret er selvfølgelig ikke den bedste måde for dig at finde ud af, hvad klokken er, men det er en sjov og nostalgisk genstand, der kan være med til at give det rette præg til din have. 

3. En havebænk

Mangler du et sted at sidde og nyde din have, er det oplagt for dig, at du får sat en havebænk op. Du kan vælge mellem en lang række forskellige typer. Det er for eksempel i træ og sten. En træbænk er nem at flytte rundt, så du kan sætte den der, hvor der er sol. En stenbænk er dog smuk, og der er noget meget fint ved at have den kompakte sten, der ikke kan flyttes, stående. 

Emilie Ann Jacobsen