Ferm Living er autentisk livsstil

Man siger, at når man virkelig fordyber sig i et emne og en stil, så bliver det i lige så høj grad en livsstil for en, som det bliver noget, om man omgiver sig med og bruger tid på – man ligefrem identificerer sig med dette emne.

Dette kan gøre sig gældende med Ferm Living-brandet, hvor du har at gøre med brugsgenstande, der både egner sig til dagligdags benyttelse, om det så er glas, skærebrætter eller spejle for at nævne et fåtal af deres udvalg.

Ved første øjekast kan dette brand lade til at være en sammenblanding af mange stilarter, for hvis man for eksempel tager et eksempel som deres drikkeglas til long drinks, lader disse til at være skabt efter en til, der herskerede i 1970’erne med skarpe farver og nubrede overflader.

Men tager man så et af deres skærebrætter, der er fremhævet på hjemmesiden fra Kaiku.dk med Ferm Living-produkter, så minder det mest om at være skabt efter devisen at være et tidsløst design i rustikt træ-snit, der på en og samme tid er anonymt, men også personligt, og nok vil kunne tiltale mange menneskers smage.

Tager man derimod et kig på et af Ferm Livings ovale spejle, sender det mere tankerne i retning af et mere moderne design, hvor de mere mørke og matte farver er tilstedeværende, og hvor nævnte spejl kan bruges i alt fra små lejligheder til store herregårde i både størrelse og design.

Dog kan man netop vælge at betragte det omfavnede for et brand, som i nogle personers øjne kan virke som et mismask af stilforvirringer og sammensætninger, der er foretaget i skyndingen, som noget positivt: Der er tænkt på hver enkelt detalje, og at det skal kunne benyttes og elskes af mange forskellige sindelag.

Således har du her det optimale firma med stil og produktsortiment, hvor du ender med at kunne have at gøre med et brand, der både er stilmæssigt i flot design, men som også kan bruges funktionelt og på den måde bliver til noget, som agerer brugsgenstande og pynt i ét.

Du vil som bruger kunne fordybe dig i de flotte detaljer og forundres og imponeres over, hvordan du både kan benytte udvalget fra Ferm Living i alt fra hjemmeboligen, sommerhuset til arbejdspladsen og videre.

Det er ikke for sjov, når vi skriver, at når man forelsker sig i en stil og et mærke, som favner bredt og begår sig på mange områder, så fortaber man sig så hovedkulds i det, at man påtager det sig det som ens egen stil – og livsstil.

Anders Lundtang Hansen