Mode og pris passer med Neo Noir-kjoler

Er der noget, som specielt kvinder går op i, så er det moden; og hvis der ligeledes er en ting, som de fleste kvinder ville ønske, de kunne beskæftige sig med dagligt, så var det at være iført moderigtig tøj til hverdag, fest og arbejde uanset, om de var studerende, tjente nogenlunde godt eller på anden vis havde foranderlig økonomi – det kan faktisk lade sig gøre, hvis du vælger tøj fra brandet Neo Noir.

Her har du at gøre med et dansk brand, der på umanerlig kort tid har etableret sig som en af de store spillere på modemarkedet med tøj som bluser, trøjer, nederdele, kimonoer med mere.

Og det er der en grund til, for de har luret den bagvedliggende hemmelighed ved at kunne levere moderigtig tøj til alle slags kvinder, der både opnår god pasform til mange typer af kvinder i form og facon, og hvor den økonomiske situation kan forandre sig på kort eller over lang tid.

Faktisk er det næppe en hemmelighed, som Neo Noir har opdaget, men de har i hvert fald forstået af afkode den: Hos dem passer mode, stil, design og pris altid sammen.

Ergo: Hos mærket Neo Noir får du altid tøj, der passer til tidens sæsoner og modeluner, men hvor du ikke køber dig fattig i at skulle have udfyldt alle hullerne i garderoben eller have alle tænkelige beklædningsgenstande.

Og så passer stilen trods modens forandringer stadig til mange kvinder gennem flere sæsoner og årstider, og så kan man altid vælge at bruge tøjet senere – eller give visse tøjgenstande videre.

Tøjet fra Neo Noir, specielt kjolerne, er ikke bange for at skille sig ud og markere sig på gaden, derhjemme eller på arbejdspladsen, når en kvinde har iført sig dem.

Når man, som halvt nævnt, tager et nærmere kig på deres Neo Noir kjoler, vil man bide mærke i den detaljerigdom i dem, hvor folkene godt tør bruge nogle markante farver, specielt i deres nuværende kollektion, hvilket vidner om et brand, der godt vil være på forkant med, hvad der sker af mode; men også træde frem og gå ud over tidens tendenser med, at alt skal være minimalistisk, mørkt og halvt om halvt anonymt i sit designmæssige udtryk, når noget kommer fra Norden.

Du kan altid købe kjoler og andre tøjgenstande fra Neo Noir og være sikker på, at du med dette tøj markerer dig som en stilsikker, individuel og nærværende kvinde, der ikke er bange for at være sig selv – og hvor pris, kvalitet og pasform også er i højsædet.

Anders Lundtang Hansen