Hundeskåle til hundens mad og vand

Er din familie blevet et nyt, firbenet medlem rigere, er der mange nyanskaffelser, som skal foretages i den anledning. Du er sikker helt med på, at der skal indkøbes hundesnor og hundehalsbånd, en hundeseng og diverse legetøj til hunden. Og foder, godbider og diverse kosttilskud til hunden skal naturligvis også lagerføres, så hunden altid har noget at spise. Men har du tænkt over, at din nye ven også sætter pris på at spise af rent og pænt service – og ikke bare en skrammet, snavset plastikskål? En hundeskål er potentielt grobund for mange bakterier og svampe, som kan skade din hunds helbred. Derfor er det vigtigt, at du anskaffer hundeskåle til mad og vand i en fornuftig kvalitet.

Køb dine nye hundeskåle hos dollardog.dk

Hundeskåle fra dollardog.dk findes i forskellige størrelser, materialer og udformninger. Hos dollardog.dk finder du mad- og vandskåle til hunde fra brands så som BeCo, BoB, Buster, Daisy Fuzzy Tails, Royal, Ruffwear, Picnic, Smarty, Trixie, Unicolor, United Pets, Variocage og det kendte mærke Hunter, som er berømt for sin høje kvalitet i såvel design som materialer. Skålene er udført i slidstærke og holdbare materialer, som tåler en tur i vaskemaskinen, og er yderst hygiejniske – for eksempel rustfrit stål, keramisk, melamin, beton, hård plast eller silicone.

Du kan i den online shop på dollardog.dk finde klassiske hundeskåle på stativ, som tillader høje hunde at spise uden at skulle bøje sig for meget ned – især ældre, gigtplagede hunde har stor glæde af denne model. Hvis du skal have hunden med på farten, og gerne vil have muligheden for at give den mad og vand undervejs, findes der i To Go serien sammenklappelige eller foldbare hundeskåle, drikkeflasker med skål, og skvulpefri vandskåle i lette materialer og med velcro på undersiden, som for eksempel egner sig til hundeburet i bilen eller på båden.

Du kan se hele det store udvalg af flotte top kvalitet hundeskåle til mad og vand på dollardog.dk

Astrid Pedersen