Konfettirør til festlige anledninger – og mere

Festen går først rigtigt i gang, når man fyrer et flot konfettirør af!

Så direkte kan det siges. 

Når man først drejer på det dekorerede konfettirør, der gemmer på mange små farverige konfetti-stykker indeni, kan man se festen omkring en enten starte eller eskalere – og hvis man er så smart at time affyringen med musikken, vil man opleve de feststemte gæster eksplodere i en statist rus over at danse rundt, mens de glimtende konfetti-stykker daler glinsende ned omkring dem.

Det er lige til at se scenariet for sig, og det skal din fest, hyggelige anledning eller komsammen da heller ikke snydes for.

Det beskrevne eksempel er selvfølgelig blot et enkelt tilfælde, man kan bruge et konfettirør ved, men nu er det ikke alle mennesker og forsamlinger, der har råd til at leje en natklub, hyre en DJ og fyre konfettirør af samtidig – men lige netop sidstnævnte kan man faktisk få billigt hos All4Party.dk og stadig få en toptunet fest.

Derfor er anbefalingen at købe flere af disse, hvor der via dette firma forefindes mange forskellige konfettirør i både blandede og ensartede farver, og så kan de både fås som store og små til de følgende anledninger, vi vil beskrive herefter.

Netop ved, at man kan få skræddersyede konfettirør ved All4Party, gør, at man kan bruge dem ved forskellige lejligheder såsom jubilæumsfester, runde fødselsdage eller måske endda til valentinsdag!

Hvad med for eksempel at overraske et guld-bryllupspar ved at affyre et konfettirør med guld-konfetti i i det øjeblik, de åbner døren?

Eller hvad med at alle venner tager et konfettirør i hænderne og fyrer dem af foran en vens hus samtidig, så vedkommende virkelig bliver overrasket?

Og lige med det sidste eksempel, valentinsdag, kan du jo gøre den anledning lidt mere spændende og ophidsende ved at affyre et konfettirør med konfetti-hjerter i. Den type anledning plejer ofte at foregå i det stille regi, men derfor kan man sagtens peppe det lidt op og give det et ordentligt – knald!

Dog er der visse sikkerhedsforanstaltninger, man skal være opmærksom på i forbindelse med at affyre et konfettirør.

Et konfettirør er lidt en meget afdæmpet version af et romerlys, og de fleste mennesker kan selv betjene konfetti-rør. Dog anbefales det, at børn bliver holdt under opsyn, mens de bruger dem.

Ligeledes må man ikke pege på andre mennesker med de rør, mens man affyrer dem!

Der er tale om sikkerhed frem for alt, men ellers er det bare med at fornøje sig og prøve det flotte sortiment af konfettirør hos All4Party.dk.

Anders Lundtang Hansen