Maileg – oplev moderne legetøj med gammeldags magi

Måske du allerede kender til det skønne Maileg-univers med de finurlige figurer, der er en fryd for øjet for de voksne og indbyder til timevis af leg for familiens yngste? Har du ikke stiftet bekendtskab med Maileg tidligere, tør vi dog godt at love, at du hurtigt vil forelske dig i hver og ét af produkterne. Det er svært ikke at lade sig betage, og er det den tid på året, hvor julestemningen gerne må indfinde sig blandt alle medlemmer af husstanden, er det måske de søde Maileg nisser, der skal være dit næste køb. Skaberne bag Maileg har dog noget for enhver smag at byde på, og herunder kan du blive klogere på Mailegs historie og blandt andet læse nærmere om de forskellige figurer, du kan møde i Mailegs verden.

 

Maileg – et æstetisk og legende univers for både store og små

Maileg er dansk kvalitetslegetøj skabt med fokus på skandinavisk design og en charmerende æstetik, der henter inspiration fra gamle dages mere enkle og minimalistiske legetøj til børn. Farvepaletten er helt simpel, og i serien af Maileg-produkter finder du blandt andet skønne dyrefamilier, herunder kaniner og mus, samt de fineste Maileg-nisser, der indbyder til, at børnene selv bruger deres fantasi og skaber de magiske og kreative lege med udgangspunkt i figurer og tilbehør.

Bag Maileg står designer og grafiker Dorthe Mailil, der i et projekt under sin uddannelse fik idéen til Maileg. Det var en særpræget figur af ler med meget overdrevne positioner, der gjorde udfaldet og hurtigt stjal såvel Dorthes som studiekammeraternes hjerter, og snart blev visionerne om endnu flere figurer til virkelighed i form af de første produkter i Mailegs fascinerende verden – alle lavet i stof, da ler ikke rigtig passede ind i Dorthe Mailils forestilling om, hvordan Maileg skulle være.  

 

Byd julestemningen indenfor med Maileg

Navnet på brandet Maileg er formet ud fra en sammensætning af designerens efternavn, Mailil, samt af ordet leg. Selvom figurerne fra Maileg er yderst æstetiske og pynter i ethvert hjem, er det nemlig vigtigt, at de først og fremmest vækker børnenes lyst til leg. Det er tilfældet for både det klassiske sortiment af søde figurer med håndsyet tøj samt for Mailegs helt særlige kollektion af Maileg-nisser, som kan findes frem til jul og bidrage til, at julefreden sænker sig over hvert et hjem. I Mailegs verden kan alting ske, og det gælder uanset, om du er Maileg-nisse eller måske en lille mus eller kanin. Maileg-universet er helt sit eget og udgør en tidløs boble af gode stunder, der nemt kan fortsætte og gå i arv fra generation til generation.  

Linnea Larsen